Dressurkurs i Danmark

Oversikt over dressurkurs av hunder arrangert i Danmark.

Vi vil med tiden komme med en stor oversigt over kurser for hunden i Danmark. Du kan også se, hvilke andre metoder for at træne hunden, der er i spørgsmålet.

HUSK: Der er også muligheder for "uddannelse" på internettet. Nogle af disse er ganske god. Læs mere om kurser på nettet her . Ellers kan du finde mange gode oplysninger i hundebøger om hunde træning.

Dressur Træning for dig og din hund

Tre tips til hunde-træning og uddannelse :

Gå på kurser med din hund

Et kursus koster penge, og det tager meget tid. Der er sociale og du vil forhåbentlig lære en masse. Nogle vil have meget tilbage at gå på kurser, mens andre hundeejere, er tilbage med næsten den samme viden, de havde.

Avancerede kurser kan hurtigt koste dig endnu flere penge. Træning af førerhunde, militær hunde, narkotika hunde og andre brugshunde ofte har en pris på flere hundrede tusinde kroner. Sådanne kurser kan næppe indlæring af et enkelt kursus, det er snarere et spørgsmål om en mere omfattende uddannelse i forbindelse med hunde og hundetræning.

Gratis træning om hunde i hæren: For dem der ikke har gennemført værnepligt, kan hundemad i hæren of Defense Hund School ved Hauerseter. Kurset strækker sig over 6 uger, og du vil efter endt uddannelse sandsynligvis opnå en position som en værnepligtig i hæren som hundemad. Kriteriet er, at er udendørs og sportslige interesser. Desuden erfaring med hunde og hunde plejeforsikringsydelse. Bær kan også besiddelse af et kørekort i klasse B, er fejlfri farvesyn (grad 9/bestått kabel-test), god hørelse (niveau 3) og generelle evne niveau (grad 4). Dette er en gylden mulighed for alle unge drenge og piger, der ønsker en god uddannelse i forbindelse med hunden. De militære hunde, der findes i Danmark, er blandt de bedst uddannede i verden, og udøve en imponerende disciplin.

Prisen for et kursus i Danmark varierer meget. Du bør modtage god individuel vejledning måske ønsker at kontakt med en person, der har opnået gode resultater med deres hund uddannelse på et bestemt kursus, og med en bestemt instruktør.

Bøger om hund uddannelse og andre bøger om hund et vigtigt supplement, der kan gøre det nemmere at træne din hund. Det er i sidste ende din viden, der bestemmer, om uddannelsen af hunden dine resultater.

Læs bøger om hunde og hundetræning

Kendskab til hund er vigtigt, hvis du opnå gode resultater med hundetræning. Der er mange gode norske bøger om hundetræning. I øvrigt bør man også erhverve nogle bøger, som ikke kun beskæftiger sig med netop uddannelse, men også bøger, som kan give dig en bedre indblik i, hvad en hund egentlig er.

Af gode forslag til, hvilke bøger du bør købe, kan du se vores liste over hundebøger der anbefales.