Uddøde hunde (canids)

Der er mange uddøde hunderacer, men her går vi længere tilbage i tiden for at se et lille udvalg af uddøde arter i hunde-familien, som ikke længere eksisterer.

Dire Wolf, uddød i løbet af den sidste istid

Horror ulv (Canis dirus) er den største hund bæst, vi kender, der nogensinde har levet, også går under betegnelsen kjempeulv, megaulv eller monsterulv. Horror ulven sandsynligvis døde ud omkring 16.000 år siden.

utdødd skrekkulv hund

Horror ulv er sikkert ikke ane nogle af dagens ulv arter. Vi ved, imidlertid, at den boede i samme habitat som gråulvene i Nordamerika i mere end hundrede tusinde år siden. Vi ved, at dette ved at undersøge et stort antal af fossiler af arter, der er blevet fundet i La Brea Tar Pits i Californien.

Nogle hævder, at frygten ulven kan have været en efterkommer af de sydamerikanske ulve, og oprindelsen af disse muteret til en større arter.

grund til at frygte ulven uddøde vi ikke ved med sikkerhed, men tror, at det var gået tabt som følge af mange rovfugle forsvandt under den sidste istid, ca. 16000 år siden. Palæontologer mener, at de i højere grad blev tilpasset til at knuse knogler, som i dette tilfælde kan bidrage til at forklare, hvorfor den døde ud, da en række af store planteædere døde i samme periode.

Horror ulv kunne sandsynligvis være på over 100 pounds, og dermed var større end noget canids, der lever vildt i naturen i dag. Sandsynligvis er det den størrelse og det antages, skræmmende udseende, der har givet navn Dire Wolf og monsterulv.

Forhistorisk archaic hunde

hunde

Hesperocyoninae er ikke uddød hund race, men en uddød hunde-relaterede (for mere information om slægtskab, læse om hundefamilien). Denne gruppe af hunde kaldes forhistoriske Arkaisk hunde, og fandt sted på omkring 40 millioner år siden. Den arkaiske hunde lignede en blanding mellem ræven og hermelin, og levede kun i Nordamerika. Det var en gruppe af slank canids der klatrede i træer, spiser fugle og æg, men også vegetarisk mad som frugt og frø og.

Det var den forhistoriske Arkaisk hunde, der gav anledning til de levende hund familien (ulve, ræve, sjakaler og vilde hunde), men det gav også anledning til en anden gruppe canids, nemlig Borophaginae (se næste afsnit).

Forhistoriske monster

hunde

Denne gruppe udviklet sig til små revelignende skabninger at være et meget frygtindgydende dyr, benknusere, store og meget stærke hunde, der ville have haft endnu en sibirisk tiger til at ligne et hus kat. Med sine 2,5 meter i skulderhøjde og over 4 meter lang blev fundet i denne gruppe den største hund dyr, der nogensinde har levet.

Udseende-wise sammenligning af både hunde og hyæner, deraf udtrykket hyenoide hunde. De havde meget stærke kæber og kunne tygge ben ", som om det var ostepopp", som en forsker gang påpeget, at videnskabelige. De fleste af hundene i familien Borophaginae døde gennemføre 15 millioner år siden, selvom et par af disse hunde overlevede i ca 2 millioner år siden.

Bow-wow. Forhistoriske hyenoide hunde, store som heste, havde ikke, hvad der var nødvendigt for at vinde titlen "menneskets bedste ven" (det var Canis lupus familiaris, der gjorde).