Clicktræning

Clicktræning er en måde at træne hunde, som har været meget utbretd. Du kan prøve det selv, og alt du behøver er en lille boks, der gør en "klik" lyd.

Clicktræning er en form for motion for hunde (men som også har været anvendt på elever i den norske skolesystem!). Dette derefter uddannelse vil give en kontrol positiv forstærkning til hunden, og et mål, at hunden i sidste ende vil tænke selv, hvad de skal gøre.

klikkertræning som man bruger en lille boks, der gør en "klik-lyd", og det betød, at hunden vil forbinde den klikkende lyd med, hvad det gør godt. Klik på vil fungere som en slags belønning.

Du behøver faktisk ikke bruge dette felt til at skabe et klik på klikkertræning. Lyden vil fungere som en forstærker i uddannelsen, og er ikke nødvendigt på alle tidspunkter. Du kan også bruge andre lyde, i stedet, for eksempel ved at sige "godt kort for hovedet", men det kræver en konsekvent banen og at lyden skal være nøjagtig den samme hver gang bruge friheden til at være vært for en lyd, som er konsekvent hver gang.

ADVARSEL: Før du alle tænker på at begynde clicker træning med din hund, bør du sidde rea ding i, hvad det handler om. Du kan opnå meget gode resultater med klikkertræning, men det kræver, at du har viden på plads først.