Perro de presa canario

Presa Canario er en Molosser type hunderace. Også kaldet Perro de Presa Canario.

Perro de presa canario fotos

Perro de presa canarioPerro de presa canario

Information om Perro de presa canario

Perro de presa canario Perro de Presa Canario betragtes som en god vagthund. Det kan være lidt svært at træne, og mange anbefaler det ikke første gang hunden.

Presaer Mange lever i familier med børn og andre dyr. Det er i øjeblikket ikke meget udbredt i Danmark, men stigende i popularitet.

Perro de Presa Canario lovligt i Danmark: Hund Race Perro de Presa Canario er tilladt at eje i Danmark og er juridisk på lige fod med andre tilladte hunderacer.

Perro de Presa Canario er mennesker med en utrænede øje er blevet forvekslet med typer af hunde, der er nævnt som Pit Bull Terrier, selv for det er to helt forskellige typer af hunde. Et pit-bull er en terrier, en Perro de Presa Canario er en Molosser. Pit Bull Terrier er ingen race af hunde, men en gruppe af hunderacer. American Pit Bull Terrier, dog en anerkendt race af hunde.

Perro de presa canario kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Perro de presa canario. Skriv en kommentar om hunderacen.

tørring siger: har lige set et program om racen og adfærden. Det må stadig være sådan, med kærlig men bestemt *hånd' fortælle hunden hvad der er rigtigt og forkert. Vi har haft AMstaff, utrolig kærlig hund tænder som en raket, men kan styre sig, den blev 11 år og vi har aldrig haft problemer med vores hunde, den var sammen med 2 boxere. Vi har gået til hundetræning i mange år, BHP med spor lydighed og forsvarsarbejde.
14.04.2013

dakar siger: Så en presa for første gang i mit liv den anden dag, må sige, at det var et imponerende syn! Godt forstå dem, der mener det ligner en pitbull (på steroider), selv om det er en helt anden race. Bruttalt schvær røv, og det var ikke engang fuldt udvokset! Det virker rolig som skære værftet, men hvis det skulle være nogle småamper jeg ville foretrække at være i en anden by. Men sindssygt stor den var.
10.10.2012

spania siger: Det er bare pjat og sammenligne Presa Canario med pittbull. en pittbull er en smuk lille terrier, en Presa Canario er en mellemlang Molosser. De, der kender de forskellige racer ser nok forskel.. Presaen har været dyrket primært som en vagthund! Dens historie er meget lig historien om Rottweiler, som også er blevet brugt som vagthund og kvæg drev.
så det er bare dumt at sammenligne Presa og pittbull, at sammenligne og Rottweiler pittbull... bare at tage et eksempel...

Presa Canario ene er en vagthund, som kræver en masse socialisering og miljø uddannelse, og en konsekvent og retfærdig ejer. Men de er rigtig gode familiehunde og meget loyal over for sin ejer.


dem, der ønsker mere info om racen bør gå til www.presacanario.no og deltage i forum, som det er knyttet til det.


Dogo Canario Presa Canario og har meget af den samme baggrund, men er ikke den samme race. Dogo er godkendt NKK (FCI) og presaen godkendt i NHL (UKC). Det er for eksempel ikke muligt at omregistrere til en Presa Dogo, så nej, det er ikke det samme race! de også fokrjellige rasestandarer og noget forskellige racer bagefter.
I Spanien (hvor begge racer oprindeligt kommer fra), er det klar sondring mellem disse to racer. Her i Norge har vi en klub for Presa og en anden klub Dogo...
10.10.2012

mikael siger: har selv en Presa Canario på 7mnd. En smule skeptisk fremmede og andre hunde. Men det er bare min egen skyld, da han er blevet tilstrækkeligt socialiseret. Arbejder hårdt på det nu, håber, at han vil være afbalanceret. Men til jer, der disse ned disse hunderacer, er det IKKE hundens skyld, men ejeren! Bliver i avisartikler, hvor ofte er årsagen til angrebet? Der er altid noget i baggrunden af ​​et angreb. Min angreb min far ikke så længe siden.. fordi, han lå ved siden af ​​mig spiste på ét ben, faderen lænede sig & snakkede, hunden følte sig truet & brummede en advarsel.. "smart" Far brummede tilbage & stirrede i øjnene. Så gik den måde, det gjorde. Hunden vidste ikke faderen så godt, hvorfor angrebet. Jeg kan gøre, hvad jeg vil. Men du skal have respekt for fremmede hunde alligevel. Det er en hund, der er avlet til at vogte for at beskytte sin familie, han er en absolut vidunderlige hund! Så til jer, der taler negativt, lære dig om hunde attferd & respekt de.Holde dig væk, ville min hund nok snarere ikke sige hej til dig! Tager gerne vise ang dressur til ham?
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg synes, det er trist at se, hvordan folk har fordomme mod visse hunderacer De fleste hunde, der angriber / dræber ofte har denne adfærd, fordi dens vicevært har undladt groft!. Det er ligegyldigt, hvilken slags hund er det, fra en 2,5 kg Yap "kat" til en 65 kg Presa, har de meget ofte blevet rejst på den måde. Mennesker ser Rottweilere, presaer, pit tyre osv. som "farlige" hunde, fordi mange af samfundets "lowlife" synes, at det giver status at opnå en sådan type hund. De anvendes som våben i kriminalitet og overskud for kriminelle. Der er nogle skide dumme mennesker der knytter sig til, hvad de læser, at "hund bider kvinde død", men totalt lort i den del, hvor der står, at ejeren af ​​hunden er slået, udsultet, sparket, elektrisk stød og tortureret hund at lære den at dræbe andre hunde, så de vil tjene penge og få respekt! Disse hunde har en pokkers ufortjent ry som farlige, fordi de er store, stolte og mentalt stærk, og anvendes som våben og underholdning for folk totalt blottet for empati og medfølelse. De er bare store familie hunde, en labrador, så længe du vise hunden hvor dens plads er og behandle det rigtige!
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: ja jeg vil også blive provokeret af at læse de fordomme af de mennesker her - ikke bare here.But alle racer, der nogensinde er angivet i medierne.

Jeg forstår ikke, hvordan folk kan tale sådan. Nu er jeg ikke en hundeejer (endnu - ville elske at have) men selv jeg kender forskellen mellem fantasi og virkelighed! Læs gennem løbene her, at der i en eller anden måde har fået grimme medier eagle øje med ham. Hvad synes du? Jo - folk, der tror "forbud mod morde DOGS, dødbringende for hunde ud af NORGE, jeg kender bedst for sidste jeg læste VG fredag ​​.. bla bla bla" Nå, har du læst historien om Labrador og Golden Retriever eksempel? De "blide" hunde af verden har også dræbt på såret spist af mennesker... til kamphund? Der var endda en abe fik en puddel. Nej, holde dine meninger for dig selv at lade GLOVE hund folk beskæftige sig med hunde, der er så farligt! Hamstring er måske bedst... eller???
10.10.2012

fordomme siger: Er retten til at slette målløs at læse alle de fordomme, nogle mennesker har om doggo Canario - og andre lignende Molosser.
Hvilke rettigheder har du til at hænge ud disse racer? Er det, fordi medierne ofte henvise til en hund angreb på folk, at der ikke er tvivl SKAL være en "enorm dødbringende killer bæst af en pittbull terrier eller en rottweiler!"
Idioti! Dette er de mest loyale hunde og en af ​​grundene til, at tilliden til dem er langt større i den ene doggo er fordi de er trygge og overlegen. Hveden de er stærke og regnskabsregulativet simpelthen ikke udfordre andre (selvfølgelig, hvis de ikke er direkte provokeret og truet) og ignorere snarere en lille Yap bikje der tror, ​​de har noget at sætte op.
I sidste ende vil blot nævne, at småraser hund er helt sikkert uforudsigelig og bits OFTE! - Men det er godt lidt for "SMALL" historie, da hunden ikke har det til at ligne en "skræmmende" hund skal have...
Du kender en, der havde en mini puddel, det blev socialiseret, rejst med børn og havde alt det har gennemtrængt som hvalp og voksen, men det var ikke til at have tillid til alle, blev jeg forskrækket, da jeg havde mine børn med da de begyndte at gå over til ham for at lege / kæle med ham, brummede han og snappede og bed en mere voksen og et barn (ikke mine), havde lægen.
Hvede også halskæden kan være aggressiv og kan ikke helt til at stole på - denne hvede til mine forældre, jeg har haft to på hinanden følgende collier.
Alle disse såkaldte familiehunde er et hak bedre end en pittbull eller anden stor race (Molosser)-Ifølge statistikker der er "såkaldte" lille og almindelig familiehundenene der angriber mest.

Jeg har et godt kendskab og store hunde Amstaff, amerikansk pittbull og Berner Sennen. Jeg har også godt kendskab til puddel, collie, schæfer og retriever......
-Nu får jeg en ny hund, og i mit hjerte og mit sind jeg er ikke i tvivl.... Dogge Canario. -Grunden er, at jeg vil have en hund jeg kan stole på - end en hund, som jeg kan stole på. Store hunde har tillid
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Gotta komme til at tilføje noget erfaring her.. rulle læse disse kommentarer, før jeg købte min Presa næsten et år siden. Og jeg må ærligt sige, det er _MYE_ blurb her!

Min er næsten et år, og de er op til 56 kg. Noget meget større er (håber jeg :) -! Tuung) Er det ikke det. Jeg har haft fuld fokus på socialisering og træning siden dag ét, og dette var min første hund.. Nu dagene lige fået hurtigere og hurtigere, indtil sommeren, vil vi starte uddannelse godkendt ham som redning. Det har overgået alle forventninger. Let at lære, patient med min søn, som er 2 måneder ældre end han, venlig mod ALL - selvom han bekymrer sig kun om den næste. Ukendt bliver lidt snus, før koncentrere sig om os (mængden) igen.

Dogo Canario og Presa Canario diskussion lod jeg ligge, men faktum er, at de har forskellige racens standard. Forskellige farver, etc. DC er godkendt i FCI, mens PC ikke er.

Guard instinkt min er temmelig dårlig, han er hurtig opmærksom på lyde og fremmede, men har aldrig kørt dette til mere end en "boff", men intet super følsom farlig bæst vil jeg have min frabedt :) Har modbevist mange med ham, og synd så nemt for "Ellen Petersen" og andre til at kaste meget ubegrundet fanden online, da det havde taget mig fem min til at vende deres point.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: El Perro De Presa Canario og Dogo er almindeligt nøjagtig samme hund! Det eneste andet land, der skændtes hvad man skal kalde racen i Spanien er det Presa bruges i Europa også og resten af ​​verden ville ikke acceptere denne race kaldet Presa Canario, fordi det betyder, at hundebid sker, og gør det, hvorfor de besluttede og omdøbe den til Dogo Canario i stedet. Disse er kendt for at være den hårdeste hund racen, der nogensinde har eksisteret. Denne race er lovligt i Norge. Har selv venner, der har denne race og opdrætter driver registreret i Norsk Kennel Klub! Det er sandt, at denne race er kendt for verden som de spanske kæmper pitbulls. Det er for så vidt en stor del af passagen af ​​denne race.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Er det Ellen sagde hun, men jeg har også selv en Dogo Canario, og der er ikke tvivl i verden, at han kunne rippe dine begge dine arme uden det mindste problem. I andre lande er denne hund blive kaldt den spanske kamp Afgrunden! Jeg sælger Dogo Canario og jeg har et barn. Dette fungerer fint. Dette er fuldt lovligt i Norge! Dette er en genskabelse af Alano krydsning American PitBull Terrier / Great Dane / Dogo Bordeaux / Amerikansk Bulldog / Staffordshire Americaan TerrierNapolitansk Mastiff MCA og det fik Dogo Canario! Det er en hund, der kræver et meget sammenhængende med socialisering og daglig og rutinemæssig øvelse, og en meget kyndig hundeejer med stor viden om Vogternes / Spil / forsvar hunde. Hvis en af ​​disse dette virker EXCELLENT! har ikke LAR MAN BE og få en hund af denne race. Det er en fuld tid job, hver dag, hele ugen, hele året, fra dag 1! Men med alle midler, du har, jeg ønsker dig held og lykke! :) Du vil aldrig finde en mere loyal hund i verden! Oprigtigt glad Dogo Canario ejer.
10.10.2012

Hans siger: Kære Ellen. Tak, du gav mig et godt grin.
Alle hunde kan dræbe et menneske, og de fleste racer har. Rottweiler, Doberman, Irsk Ulvehund (betragtet som en utrolig venlig hund og ikke aggressiv overhovedet) og alle de andre hunde den størrelse, der gør det muligt at holde en mand ned har dræbt. Du er en idiot for at sige det mildt.
Jeg har selv to Perro de Presa Canario, og de kommer til at spille med mine unge børn når som helst. Jeg har aldrig mødt hunde, der accepterer så meget af børn før, det er helt fantastisk. Min pige sad og trak en af ​​øret og munden den anden dag, ganske hårdt, og hunden fangede ikke selv før jeg tog det løse greb og vandrede ud. Der er dejlige hunde, så længe de er rejst ret, og de er meget loyale, så de har været brugt som kamphunde tider. De vil kæmpe til døden for dem, de elsker i.
10.10.2012

Ellen siger: Hold de hunde ud af Danmark. De er farlige.

Disse hunde vokser til 70 kg, og er ofte brugt til hundekampe. En ejer gav en hund et bad, når det eksploderede og dræbte kvinden.

Det samme race dræbte en San Francisco kvinder i 2001, og ejeren blev dømt og sendt i fængsel. Sagen blev kendt, at de to ejere var advokater, der opdrætter hunde til vagt meth labs for et arisk narkobande og overgivet i den forbudte seksuelle handlinger bestialitet. Episoden skete, da hunden nuzzled en pige i skridtet, hun skubbede den væk, og hunden eksploderede og dræbte hende.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Ja Presa Canario er lovligt ja. Det siges, at hvis man bliver angrebet af en Presa, der er uddannet til det, så er man ingen chance..?!

Jeg tror, ​​disse er store hunde og vil gerne vide mere om det.

Jeg har læst, at de blev avlet til at vogte kvæg. Er det sandt, at de også er blevet brugt til at angribe og kæmpe med kvæg, folk organiseret?

Har læst mange steder, at man skal være meget erfaren til at hæve et Presa. Hvor erfaren skal virkelig være, er det sværere at rejse end andre Molosser?
10.10.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Perro de presa canario tror også at disse hunderacer var interessant.