Rhodesian ridgeback

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Rhodesian ridgeback hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Rhodesian ridgeback.

Rhodesian ridgeback fotos

Rhodesian ridgebackRhodesian ridgebackRhodesian ridgebackRhodesian ridgebackRhodesian ridgebackRhodesian ridgeback

Rhodesian ridgeback kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Rhodesian ridgeback. Skriv en kommentar om hunderacen.

Kirsten siger: Vedrørende avl Rhodesian Ridgeback:
I Danmark udviser RR miljø en udtalt interesse, og mange af de opdrættere af racen er forpligtet til at levere en kombination af champions. Det er vigtigt at være opmærksom på, at det er muligt at udstille hunde med usynlig sygdom, og hvor det er muligt - og alt for mange fristende - at avle mestre, som måske ikke er helt rask. Vær sikker på at spørge om følgende, når du vælger en hvalp:

1) Er mor eller far allergi fôrintoleranse eller hudproblemer? (RR er tilbøjelige til denne. Medmindre oplysningerne er tilgængelige, opdrætteren for at finde det for dig. Stand opdrætter give sundhedsmæssige oplysninger om hvalpen du ønsker at købe, bør du afstå fra købet.)

2) Har nogen af ​​hvalpene i mors eller fars kul blevet dræbt på grund af aggression? (Aggressiv adfærd kan naturligvis skyldes opdragelse, men hvis mere end en hvalp i et af de kuld havde det samme problem adfærd, er det værd at tænke over. Opdrætter bør vide dette.)

3) Er mor eller far, eller nogen i mors eller fars kul kendt tilstand af entropion eller ektropion? (Dette er den oftalmologiske som RR ikke i første omgang disponerede, men der opstår mutationer og fejl avl. Opdrætter bør vide dette, eller de skal være i stand til at give oplysninger i det mindste om mødre og faderlige vegne.)

4) Er den mor eller far, eller mere end én hvalp i mors eller fars kul, kendt ængstelig adfærd? (RR er kan være ængstelig, og det kan være en udfordring at leve med en udpræget ivrig hund.)

5) Test din RR, før du vælger en hvalp! Hvis det er første gang du køber RR, bør du vælge en middle-of-team-hvalp, hverken det hårdeste eller det blødeste. Test hvordan din hund kan tåle høje lyde, pludselige bevægelser og vandhaner. Hvalpen skal reagere race type, læse op på dette. Opdrætter bør være i stand til at hjælpe dig med at vælge den rette hvalp.

6) Bed om at se det veterinærcertifikat, før du køber hvalp og sørg for kontrakten er standardiseret, og eventuelle yderligere rimelig.

Endelig: Det er altid klogt at sørge for din hund tidligt. Det er meget dyrt at leve med en allergi hund, og hvis hunden har brug for, såsom en entropion operation, vil dette koste omkring 15.000 dollars.

Held og lykke!
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg vil flytte min kæreste på et år og fem måneder, skal du blot sende mail, hvis nogen er interesseret i en stor, hjemme-elskende, nuttede, smart pige. Hun er en smule skeptisk til tider, i hvert fald hvis hun fosser.
Jeg fik så ondt i hele min krop, at jeg er nødt til at gøre det her, men hun har brug for et mere stabilt hjem end jeg, som en studerende, der ikke helt ved, hvilket land jeg skal bo i omkring 5 måneder væk.Alder varierer, det vigtigste er, at barnet er modent nok til at vide, hvad respektfuld behandling af dyr, og konsekvenserne af deres handlinger. RR vil normalt trække væk, hvis det ikke trives i kontakt med børn, og det vil derfor være hensigtsmæssigt at lære dit barn, at når hunden går væk, vi følger ikke efter. I mellemtiden: Når hunden i søvn, søvn i fred, og når den spiser, bør det ikke blive nusset med.

Du kender dit barn bedst selv, og er bedst egnet til at træffe denne beslutning. Det er et godt tegn, at du stiller spørgsmålet! Held og lykke!
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Her ser jeg, at mange mennesker siger, at man ikke skal lade børn være alene med hunde og er helt enig. Men jeg får hund for første gang, og spekulerer på, hvordan gammelt barnet kan være, før de kan være alene med hunden? 9? 13?
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Lad ikke en lille hund alene med et barn. Små hunde har også tænder, hvilket kan forårsage store skader på fx en lille barns ansigt. Børn behøver ikke vide, hvordan man behndle en hund, de skal lære. Børn kan være temmelig dårlig og hunden skal beskyttes. Hunden er faktisk ikke så smart, at det forstår, at det er bare et lille barn.
Regards snart mor og hund elsker :-) og ejer af den venligste Ridgeback, der netop har modtaget en diagnose fungating ondartet sår.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Det er en "tænkning" hund. Meget stærkt signal, brede sprog. Balanceret og sikker. Konventionel uddannelse / lydighedstræning du kan glemme. eksklusiv. "Hennsiktsløse" kommandoer, de beder om forklaring: D Til gengæld de lærer, hvad det skulle være endnu. Den er stor, stærk ildkraft, psyke som ingen anden brik (jagt på løve og bøffel). Men uden tvivl decideret sikreste hund. Forvent og blive involveret i alt. Utrolig lydhør, meget er nok til at afskrække de fleste første gang hund. Aldrig glemme. Så det er forpligtet til at "manager". Administrer messen, og du kan fortælle det hvad du vil. Perfekt babysitter.
Jeg kunne skrive side op og ned: D
For RR Chat: hoietom krølle alpha gmail punkt com, der tales
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Rhodesian Ridgeback er en vidunderlig hund, men er self... Må ikke kram det ikke forstå formålet med det... fx sidder i våde og kolde jord... nope når jeg at blive våd og kold.
Jeg vil ikke anbefale en Ridgeback som første gang hund. Dette er en race, der kræver uddannelse, både vagt og jagt instinkt er stærk. Så her er du nødt til at være konsekvente. En Ridgeback er en stor, stærk hund. Det kræver masser af motion og har brug for at komme til at bruge hovedet. Ridgeback kan være stille indeni, elske kroe i sin kurv, under et tæppe om vinteren. men når det er ude, så det er et festfyrværkeri!
10.10.2012

Hunde siger: Rhodesian Ridgeback er en hund type, der er bedst egnet til erfarene personer eller hundefamilier. Som løbet anses for at have en generelt gode temperament. Det er modig, aktiv, smart, følsom, og normalt meget rolig og omgængelig, og ofte meget loyal og god med børn. Men uanset hvor stærk og sej det giver indtryk af at være, så det er meget følsom, især for hvad den forstår som uretfærdig behandling. Det er kendt for at være lidt uinteresseret i andre hunde / mennesker (når det bliver lidt ældre). Det kræver en klar og konsekvent leder, som også kan give din hund nok motion og mentale udfordringer, at det vil føle sig glad og harmonisk. Det siges, hvor som helst, at dette bør være din første hund, men det er ikke nødvendigvis korrekt.

Når den første europæere kom til Sydafrika i 1600-tallet bragte med dem deres egne hunde, ofte Pointers, Molosser og mynder. I det sydlige Afrika mødte de Khoisan folk, som havde deres egne jagthunde. Disse hunde havde en meget karakteristisk motveksthårkam på ryggen og gik en lang tid under øgenavnet Hottentot hunde her i Vesten. Indtil for ganske nylig troede man, at den Hottentot Hunden var en hund type, der var uddød. Men nu har ny forskning fastslået, at Hottentot hund var kun en af mange lokale sorter af pariahhunder i det sydlige Afrika, hvoraf flere havde (har) den særlige riflede. I dag ved vi hvorfor Hottentot hund under paraply navnet africanis.

Boerne krydsede deres hunde med såkaldte Hottentot hunde (måske også kaldet zuluhunder og bantuhunder, virkelig også var det samme hund type), og blev endelig præsenteret en hund type, der tilsammen molossernes styrke, greyhound hastighed, blod hund spregenskaper og den lokale sorter virilitet og vitalitet i en separat hund - siden kendt som Rhodesian Ridgeback.

Den første racens standard, som blev udarbejdet af FR Barnes i Bulawayo, i det tidligere Rhodesia, blev offentliggjort i 1922 og var baseret på standarden for Dalmatiner. Det blev anerkendt af South African Kennel Union i 1926.

Det første løb kohorter i Norge, blev født i 1980'erne. I begyndelsen var racen repræsenteret af klubben for større Hunderacer Society. norske Rhodesian Ridgeback Club (NRRK) blev etableret 31 Maj 1998. Det organiserer omkring 400 medlemmer og udgiver sit eget blad fire gange om året.

Rhodesian Ridgeback er en stor og kraftfuld langstrakt hund. På mange måder minder en smule tung greyhound, og det har nogle kvaliteter, som klart viser, at myndighederne skal ligge latent i blodet linjer. FCI klassificerer denne race blandt kørsel hunde i gruppe 6, men efter § 3 som en nær slægtning. Uden for FCI-systemet, er det mere almindeligt at klassificere det som en hund eller en såkaldt mynder og paria. Hovedet er lidt langstrakt, men også bærer præg af Molosser. Ørerne er temmelig høj, medium og afrundede, og bæres hængende tæt til hovedet. Halsen er kraftfuld uden løs hud. Brystet er dybt lang, og bugen optrukken relativt godt. Tilbage linje er stærk.

Racen har en kort glat pels (som skal være hverken uld-eller silkeatig) og en karakteristisk mothårskam på bagsiden, der vokser fra skuldrene til krydset. Farven kan variere fra dybe mahognirød af hvede farvet. Ben og hale have samme farve. Minimale hvide prikker i bryst og poter accepteres.

Race standard (NKK) for mænd er 63-69 cm i skulder højde og vægt 35-40 kg. For kvinder er det 61-66 cm i skulderhøjde og vægt 30-35 kg. De fleste individer er over eller over denne standard.

Rhodesian Ridgebacks blev oprindeligt avlet som en jagthund til store spil, men det har også traditionelt fungeret som en særdeles kompetent vagthund. Som en jæger bruger både syn, lugt og høre aktiv, og som sådan kan også bruges til jagt sikkerheden i besætningen. I Sverige er det endda blevet brugt til jagt.

Rhodesian Ridgebacks er meget hurtigt, ikke myndighed til at være, og har en række brugshund egenskaber, selv i hundesport. Det er bl. som en almindelig praksis at bruge til at lokke løbe som sporhund eller politi hund. Racen udmærker sig også som en stabil og en god familiehund, som alle ofte kan ses som en udstillingshund.
18.04.2012

Hunderacer gæst siger: Rhodesian Ridgebacks ( FCI # 146) er en stor og kraftfuld hunderace, som opstod i Sydafrika i 1800-tallet, hvor den oprindeligt blev brugt som jagthund på løverne. Det er derfor også kaldes løve-hunden eller afrikanske løve hund. Racen har en meget karakteristisk hårkam på bagsiden, som vokser i den modsatte retning og har givet anledning til navnet.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Rhodesian ridgeback tror også at disse hunderacer var interessant.