Tibetiansk mastiff

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Tibetiansk mastiff hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Tibetiansk mastiff.

Tibetiansk mastiff fotos

Tibetiansk mastiff

Tibetiansk mastiff kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Tibetiansk mastiff. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: tibetanske mastiff er så definetift IKKE en hund for første eiere.Det er en stor stærk hund med en meget stærk egenmeninger.Som vagthund brug er godt for mere efektive da hovedet er interesseret i og diskutere dens betydning eller modtager bestikkelse og acceptere en fremmed.Men med alle midler IKKE belønne eller prøv og understrege vagtinstinkt i disse hunde.
Guardian ligger sovende lige under huden, og vil øjeblikkeligt ved behov.Ved Fremme dette instinkt du ender meget hurtigt med et vågent hund, der ikke tillid til ejeren beslutning fremmede.Dette da de er avlet i tusinder af år som en fri-brugere, der havde træffe beslutninger uden ejerne var tilstede.Dette er en meget fremtrædende selv i dag.
Derfor, da disse hunde ikke er hunde til alle.Man skal have hovedet koldt og husk, at du har en hund og ikke tager FEMM øre og angribe en ubuden gæst eller en person, der ikke læser din hunds signaler og holde sig væk eller afstand.
Du må ikke tage dette som om det er en vild og farlig mord maskin.For mod hans flok er de sødeste venner og kosebamser.Barn i husstanden kan behandle dem som legetøj og dukker og hunde elsker hvært sekund af det.
Dette gælder også for andre dyr i husstanden, kanaler sekundær kommer hyrde inn.Det er ikke unaturligt for det og flygte fra folden for og redde kitty hvis det er i strid med andre katter.Da bliver den fremmede kat brysk og straks jagtede og pus transporteres til sikkerhed Home.
Men med alle midler ikke gå ud og købe en tibetansk mastiff, fordi det synes de er så smukke, eller fordi du bare vil have en stor hund.
Der er hunde til entusiaster, der ønsker netop denne race for, hvad de er.En TM kan IKKE dreseres på samme måde som enhver anden hund, har det alt for megen viljestyrke.
De bør behandles som en gammel besætning dyr kanaler sekundær manager er en meget psykisk stærk person. (Fysisk styrke er ingen bagside) Da disse hunde ofte spørgsmålstegn ved rationalitet din Komando som leder.
Som et eksempel, så du kan godt få en Tm og hente en pind en gang, men når de to kig på dig som om du er helt tullete.Hadde de havde været i stand til at tale, som du sikkert hørt: nu jeg var rart for dig og bragt holde sig til dig, men du vil naturligvis ikke have den.så ikke engang tænke på og gøre mig og Snup en gang mere:
Så dette er hundene for erfarne hunde folk, der leder og behandle denne dyrebare ur hund med den styrke og respekt, den fortjener, og ikke mindst forlanger.Ellers vil det være muligt hurtigt at tage kontrol over besætningen, og du vil ikke være muligt at bo i et hus kanaler sekundær Tm på op til 100 kg er chefen og straffer dig, hvis du ikke gør, som han ønsker.
En Tm kræver og kræver en stærk leder.
De bør behandles som vagt-og hyrdehunde de er, og ikke som en kæmpe lodne sofa pude bare at kæle.
En Tm vil belønne en gruppe med en stærk leder med total hengivenhed og kærlighed og vil også passe og beskytte alle i hans flok med hans (eller en andens) liv, hvis det er nødvendigt.

Husk, at der er hunde i denne værd, og det er tibetansk mastiffer.De er ikke som andre hunde.

Jeg skriver denne hær kommer ikke fra ting, jeg har læst om rasen.Men det kommer fra personlige erfaringer, da jeg var for et år siden importerede Norsk først Tm.
Nu vil der være endnu en tur til Finland i april og importere en kone til vores lille dreng, så når vi har to af disse dejlige sjæle vandrer hær hjem.
Forhåbentlig vil det være som hvalpe i et par år og derfor større muligheder for det norske folk og få at vide disse vidunderlige skabninger.

Med venlig hilsen ejer af 2 stk tibetanske mastiffer.
10.10.2012

tibbe siger: Som alle ekstra store hunderacer, også Tibetansk Mastiff brug for en korrekt tilpasset og nærende kost for at undgå helbredsproblemer. Dette er især vigtigt i den lange vækstperiode, disse hunde har. De kan ikke betragtes som fuldt udvokset, indtil de er næsten 3 år gammel. Tibetansk mastiff imidlertid en meget sund hund.

Et rødt farvet Tibetansk Mastiff hvalp opkaldt Hong Dong blev solgt til en velhavende kinesisk for 10 millioner yuan, svarende til knap 9 mio.

Det oprindelige navn på denne hund er gør-Khyi, hvilket betyder "hund, der kan bindes." Tibetansk Mastiff er en meget gammel hund type, men præcis hvor gammel den er, at løb er svært at sige med sikkerhed. Der er stadig Tibetansk Mastiff i Himalaya, men dette kan næppe kaldes den samme hund, der findes i det moderne vestlige samfund, selv om dette sandsynligvis også nedstammer fra den oprindelige Mastiff af Tibet.

Den første ting, du hører om tibetansk mastiff stammer fra Aristoteles (384-322 f.Kr.). Også Marco Polo nævner denne store hund under sin rejse til Fjernøsten i 1271. Han hævdede, at denne store voksende hud var så stor som en æsel, så det må have været imponeret. Sandsynligvis den tibetanske mastiff bragt til Europa af de asiatiske invasioner, men du har lidt eller ingen beviser for dette. Mange kynologer forventer det, men som en slags forfader til mange af nutidens molosser.

I 1800-tallet racen var så lille, at den nærmeste multiplex var ved at dø ud, men den britiske rente sandsynligvis reddet fra total udryddelse. Dronning Victoria af England var en Tibetansk Mastiff i gave af Lord Hardinge i 1847, i sin tid som vicekonge i Indien, og kong Edward VII af England importerede to af disse hunde til England i 1880, mens han stadig var kronprins. Det første kuld vi kender blev født i Berlin Zoo i Berlin, Tyskland, og stammer fra 1898.

Racestandard opretholdes i England.

Udseende, anatomi og fysik

Tibetansk Mastiff er en rektangulær og meget høj molosserhund med en kompakt og kraftfuld krop. Det giver en smuk og ædel udseende, og har, trods sine enorme proportioner, en let og elastisk gangart. Den bevæger sig langsomt og har fjerne trin.

Hovedet er stort og tungt, og massive kranium med markerede stop. Næsepartiet er firkantede og tykke læber, kæber stærke og meget bredt næseparti. Ørerne er mellemstore, trekantet og højt ansat, hængende. Øjnene er mellemstore, ovale, let skråtstillede og er relativt langt fra hinanden. Brown i alle nuancer. Kroppen er længere end højden og meget kraftfuld. Kraftig hals med tykke mand (pelskrave). Deep bringe og den måde, brystet dybt. Håndhæves tilbage og et kors, der er næsten flad. På mellemlang til lang hale, der nu er forbi haseleddet. Den bæres oprullet over ryggen og børste-lignende hår. Stærke udbenet og kraftfuld runde og kompakt fødder.

Pelsen er temmelig lang, tyk, lige og grov (aldrig silkeagtig, lokkete eller bølget). Underulden er meget tyk og tæt og har meget gode isolerende egenskaber, men det er ofte meget sparsom i løbet af sommeren. Farverne er kul sort med eller uden brune aftegninger, blå med eller uden brune aftegninger, brun i nuancer fra rig brun til dyb rødbrun. De rødbrune farver kan variere fra dyb rød til lysere brun. Rødlig-brune aftegninger er over øjne, næsepartiet, på den nedre ben og undersiden af ​​halen. Hvid plet på brystet er tilladt. Små, hvide aftegninger på dens poter er acceptabelt, men ikke ønskelig. Rødbrune aftegninger (øjet) omkring øjnene tolereres.

Hanner skal være mindst 66 cm i skulderhøjde og kan veje op til 80-85 kg. Kvinder skal være mindst 61 cm ved skulderen højt og vejen ned til 55-60 kg. Det er normalt at kvinder kun kører en gang om året.

Anvendelse

Tibetansk Mastiff er en typisk brugshund, som også har kvaliteter, at familiens hund for de rigtige mennesker. Det har stor kapacitet til arbejde og er meget persistent. Først og fremmest, det har et naturligt instinkt til vagthund, men det er også en god vagthund og gårdhund. Det kan også anvendes som pakning hunde eller pull hunde, såvel som den kan anvendes til en række former for hundesport. Tibetansk Mastiff er også også stadig en meget sjælden og spændende udstillingshund.

Lynne og adfærd

Tibetansk Mastiff er ikke egnet til andet end særinteresser hund folk med erfaring med de vagtsomme hunde. Det er primitivt i naturen og har brug for en klar leder, der forstår at tage højde for dette.

Ved type. Udholdenhed og have en stabil god stemning De er ofte tillidsfuld og trofast, men det kan ofte være egenrådig og stædig. Det vil normalt holde en vis afstand fra fremmede, og kan blive aggressive overfor mennesker og dyr, der ikke overholder sin primitive natur. Det er voktsom og vil klart angive sin tilstedeværelse, hvis det sker uventet, især om natten. Det har en meget karakteristisk bark, der kan lamme den mest hårdføre blandt os. Det skal tidligt og tålmodigt uddannelse, men det må ikke blive domineret.

Racen kræver relativt store mængder motion for at trives. Det bør ikke være en indvendig hund, men skal efterlades en masse. Håret normalt kræver vedligeholdelse på en ugentlig basis.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Tibetiansk mastiff tror også at disse hunderacer var interessant.