Tsjekkoslovakisk ulvehund

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Tsjekkoslovakisk ulvehund hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Tsjekkoslovakisk ulvehund.

Tsjekkoslovakisk ulvehund fotos

Tsjekkoslovakisk ulvehundTsjekkoslovakisk ulvehund

Tsjekkoslovakisk ulvehund kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Tsjekkoslovakisk ulvehund. Skriv en kommentar om hunderacen.

Kat siger: Forstår ikke i skriver den er forbudt den står da ikke på forbudslisten
26.06.2013

Tsjekkoslovakisk wolfdog siger: Min egen erfaring efter at have haft en blanding af tysk hyrde og ulven, som jeg havde var venlig, superintteligent og ligetil i al måter.Siden jeg arbejder med heste, var det helt naturligt, at hunden var også på turné. Den kørte absolut intet, hverken elg (var bare et par meters afstand igen og igen) rådyr, hare eller kat til naboen der kørte på tværs af vejen lige foran snuden, n.Vi havde endda en hjort kalv var flaske op, men min hund som " Onkel. "Nu siges det, at denne hund blev rejst på en gård med alle slags dyr, og det eneste han gjorde var at" stjæle "et æg om dagen fra hønsehuset.Hvis jeg sætter mig noget og vendte sig om, kan det være væk, når jeg vendte ryggen og en hund stå der med "Gloria" over hans hoved (han havde ikke gjort noget) Disse hunde bestemt ikke bør forbydes, men der bør være en form for test for hundeejere, da dette er utroligt inntelligente skabninger, så i de forkerte hænder, betyder det ikke, at det er så heldig (det er ikke pudler enten) så dejlige og sjove hunde, og når du har oplevet, vil du ikke have noget andet.
10.10.2012

Tsjekkoslovakisk wolfdog siger: I praksis er der intet denne hund er farlig eller på anden måde betyder, at det bør være ulovligt. I Østeuropa er det brugt den forkerte hjem i healing hele processen, og det er aldrig dokumenteret angreb på folk i denne hunderace. Ikke engang da passientene er blevet fysisk angrebet hunden og sårede det. I et tilfælde havde en mand taget takke hundens tunge, trak dem ud og lavet en "ordentlig slurk." Hunden havde Troks selv stille og blidt væk, og viste ingen tegn på agrisitivitet. Efter en rundtur i veterineren hund var tilbage på arbejde.

Men hvorfor racen er forbudt i Norge, fordi det oprindeligt var alle af militæret, og på grund af en USANA at det var blevet til verdens mest farlige ræs, blev det behandlet urimeligt og forbudt. Mens der i sanhet er den venligste, mest fredelige og loyale hunderace, der eksisterer.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: har haft en del med ulv-lignende racer at gøre, husky, grønnlender, malamute og jævnt-hund, og jeg kan ikke begribe at forstå, at denne race er ulovligt..

sådan en loyal og vidunderlige karaktertræk og familiens hund jeg nogensinde har set..
Jeg så kun havde 3 tjekkerne at gøre, men fra de oplevelser jeg har gået til racen, vil jeg sige, at det har en lignende temperament Siberian Husky `en.. meget varm komfortabel og lidt legesyg temperament :)

Jeg bliver nødt til at flytte til Sverige for at kunne fortsætte arbejdet med denne race?

For mit vedkommende, mennesker, der forbyder sådanne en hund hellere holde sig til guld fisk.. d skal være det eneste dyr d I ikke bange..
du kan tage tæller hastighed, cykling loddrætt t Hælvete. gå rider
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: tjekkoslovakisk ulvehund er en af de bedste hunde, jeg har set, har jeg set en sådan i det virkelige liv, og jeg har aldrig set sådan en mand skære hund sådan, og ulven-hund jeg var med, var helt skide stærk, men ikke voldelig få nogen forsøgte at angribe det, så skal du ikke engang rotweilere et skud en gang røv. at det er ulovligt, og en hund som det er latterligt, en perfekt familie hund, en perfekt tur hund og en perfekt vagthund.
nej til at forbyde tjekkoslovakiske ulveh siger: Lobbyister påvirket Justice at forbyde Europas yngste FCI anerkendt race, den tjekkoslovakiske ulv hund i Norge. Eksperter kritiserer forbuddet. Norsk Kennel Klub skriver ligeud, at forbuddet ikke er berettiget professionelt, men er baseret på private særinteresser kontakt med ministeriet. Her er historien om, hvordan forbuddet kom ca. Der er meget dokumenteret viden og forskning på den tjekkoslovakiske ulvehund, der opnås ved forsøg i årtier. Det viser, at racens jagtinstinkt er forskellige fra og i mange tilfælde er lavere end den tyske Shepherd hund, oprindeligt en hyrdehund og har langt mindre jagtinstinkt og uafhængighed end som polære hunderacer som er blevet forbudt i Norge. Hvis du er interesseret i fakta vil også finde forskning, der viser, at det tager kun et par generationer før avl ulv mentalitet er væk.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: tjekkoslovakisk ulvehund er en af de bedste hunde, jeg har set, har jeg set en sådan i det virkelige liv, og jeg har aldrig set sådan en mand skære hund sådan, og ulven-hund jeg var med, var helt skide stærk, men ikke voldelig få nogen forsøgte at angribe det, så skal du ikke engang rotweilere et skud en gang røv. at det er ulovligt, og en hund som det er latterligt, en perfekt familie hund, en perfekt tur hund og en perfekt vagthund.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: tjekkiske ulv hunde er usædvanligt cool! havde lejlighed til at se disse hunde i fuld gang i vinteren, er det en af ​​de mest imponerende jeg har set fra en hund! En fremragende brugshund og en stor familie hund. Racen er resultatet af en af ​​de mest spændende (og kynisk) avls projekter i menneskehedens historie. Vanvid at disse hunde er forbudt, kan dem, der bestod regningen ikke meget ting på hunden. Czechoslovakian ulvehund må få lovligt at eje i dette land, der mangler noget i den norske hund miljø, når disse vidunderlige hunde forbudt.
10.10.2012

ULV siger: Tjekkoslovakiske ulvehund er minder om den såkaldte "grå" schæfer hund, mens den adskiller sig i udseende fra både den tyske Shepherd hund og ulv. Hanhunde skal være mindst 65 cm i skulderhøjde og veje mindst 26 kg. Kvinder skal være mindst 60 inches i skulderhøjde og vejer mindst 20 kg. Pelsen er tæt og har glat hår, som vil være placeret tæt på huden. Det vil have masser af underuld om vinteren. Farven er brun og gul / grå med naturlig Mele ring og lys maske. Pels skal være lysere i bunden af ​​halsen, hals og bryst, og under bugen og nederste ben insiderhandel. Mørk grå maske tolereres.
Tjekkoslovakiske ulvehund er resultatet af en kynologisk tests, der blev gennemført mellem 1950 og 1965 i den tidligere Tjekkoslovakiske Republik. Formålet med undersøgelsen var at undersøge flere generationer af afkom fra ulve og schãferhund med hensyn til fertilitet, dominans niveau og tilpasningsevne. Endvidere er formålet at studere arveligheden af ​​ulven og hundens forskellige karakteristika, og at sammenligne ulven og hundens adfærd og for at få statistik på dette. På baggrund af de positive resultater fra forsøget blev det besluttet at udvikle en race, der havde de bedste egenskaber fra ulv og hund.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Tsjekkoslovakisk ulvehund tror også at disse hunderacer var interessant.